Waterrad van een historische watermolen

Borculo

Borculo is de Berkelstad. Langs het water en in het centrum vertellen markante gebouwen, bruggen en kleine straatjes de geschiedenis van dit kleine stadje. Laat je rondleiden door een stadsgids of kies een stadsroute en laat je verrassen door autenthieke plekjes en oude verhalen.

Musea in Borculo

Borculo heeft verschillende musea: het Kristalmuseum, het Brandweermuseum, de Synagoge en in het buitengebied museumboerderij De Lebbenbrugge. Het Kristalmuseum en Brandweermuseum zijn leuk voor jong en oud! De synagoge vertelt het verhaal over de Joodse geschiedenis van Borculo en bij De Lebbenbrugge stap je op het erf terug in de tijd.

Borculo aan de Berkel

Het riviertje de Berkel biedt mogelijkheden voor ontspannen boottochten met de Berkelzomp en mooie natuurwandelingen. Met diverse lokale eetgelegenheden en terrassen aan het water en in de stad beleef je in Borculo een gastvrije en authentieke ervaring. 

Evenementen en activiteiten in Borculo

Een bloemenmarkt, boekenmarkt, restantenmarkt, openluchtspel: in Borculo wordt van alles georganiseerd. Wil je weten wat er in Borculo te doen is? Evenementen en activiteiten in Borculo

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: